De nieuwe praktijkleerroute bij Rijnijssel: SCHOOL4U

Wil jij leren in de praktijk, waarbij jouw lessen ook op een van onze locaties plaatsvinden? Wil jij les krijgen van mensen die direct uit de praktijk komen? Wil jij jouw eigen leerroute kunnen inrichten?

Dan is School4u het voor jou! In de klas ‘School4u’ krijg jij de mogelijkheid om binnen de regio Dieren jouw leerroute zelf vorm te geven. Je heb tijdens jouw leertraject gegarandeerd een stageplek bij Kindercentra Puck&Co,  Marron Kinderdagverblijf of KSH. Je mag verschillende opvangsoorten ervaren en onderzoeken welke organisatie het beste bij jou past. Naast praktijkervaring bieden wij jou ook gastlessen en eventuele andere nodige scholing zoals BHV aan.

School4u heeft plek voor 24 studenten van alle leerjaren van de opleidingen: ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ en ‘Pedagogisch medewerker’. Je kunt dus ook instromen als je al gestart bent met een van deze opleidingen.

Neem vooral een kijkje bij de verschillende meewerkende organisaties! En kom naar de open dag  om medewerkers van alle drie de organisaties te ontmoeten die al jouw vragen kunnen beantwoorden. De open dag is op donderdag 24 februari van 16:00 – 20:30.

 

Mbo opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang | Rijn IJssel

Nieuwsoverzicht Kennismaken Inschrijven Neem contact op
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.