Leren bij Puck&Co

Opleidingen, stages, BOL- en BBL-trajecten bij Puck&Co

Hallo daar! Ben jij op zoek naar een stageplek waar je jezelf kunt ontwikkelen tot pedagogisch medewerker? Dat komt goed uit! Bij Puck&Co hebben we verschillende mogelijkheden voor je klaarliggen. Stuur ons gerust een mailtje naar opleidingen@puckenco.nl.


BOL-plekken

Volg jij de opleiding ‘Pedagogisch medewerker Kinderopvang’, ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’? Dan hebben we goed nieuws voor je. We bieden namelijk BOL-plekken aan.

Als je solliciteert, vergeet dan niet de volgende dingen te vermelden:

 • Naam opleiding, school en leerjaar
 • Stagedagen + stageperiode
 • Mocht je voor een keuzedeel met een specifieke doelgroep moeten werken, vermeld dit dan ook.

We ontvangen graag jouw CV en motivatie via opleidingen@puckenco.nl. Als we een match voor je vinden, nodigen we je uit om een dag mee te lopen op de locatie. Voel je een klik? Dan is de plek voor jou!


BBL-plekken

Bij Puck&Co is het ook mogelijk om stage te lopen voor de opleiding ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ in een BBL-traject. Hiervoor volgt een andere sollicitatieprocedure, waarbij de locatiemanager je zal uitnodigen voor een gesprek. Op dit moment hebben we helaas geen BBL-plekken beschikbaar. Zodra deze beschikbaar komen, vind je dat op deze pagina.


Snuffelstage

Zit jij op de middelbare school en zou je graag een kijkje willen nemen in de kinderopvang? Dat kan bij Puck&Co! Voor een snuffelstage mag je direct contact opnemen met de locatie waar jij mee wilt kijken. De pedagogisch medewerkers kunnen je vertellen of er op dat moment ruimte is om een aantal dagen mee te draaien.


Over Puck&Co

Bij Kindercentra Puck&Co draait alles om jouw ontwikkeling. We creëren een veilig en stimulerend klimaat waarin je kunt groeien en bloeien. We zien je als toekomstige medewerker en onderdeel van ons team. Er is ruimte genoeg om vragen te stellen, vaardigheden te ontwikkelen en initiatieven te nemen.

We vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt om te ontwikkelen en fouten te maken. Daarbij ligt onze focus op jou, jouw behoeften en jouw leerproces. Het gaat ons niet om het resultaat, maar om het proces.

Bij Puck&Co hebben we een aantal kernwaarden die we delen met al onze medewerkers. Ze zijn vertaald naar gedrag op de werkvloer. Hier zijn ze:

 • Verantwoordelijk: je laat je aanspreken op taken waar je verantwoordelijk voor bent en waar je afspraken over hebt gemaakt.
 • Verbindend: je bent in staat te begrijpen alvorens begrepen te worden.
 • Transparant: je stelt je open, zichtbaar en toegankelijk op.
 • Vakmanschap: je stelt jezelf iedere dag de vraag: ‘op welk punt ben ik vandaag beter geworden?”
 • Inspirerend: collega’s met wie je samenwerkt worden enthousiast van jouw aanpak en inbreng.

 

Kinderopvang is onze passie. Samenwerken zit in ons bloed. We voelen ons verantwoordelijk voor de ontwikkeling van elk kind en willen daar elke dag mee bezig zijn. Voel je welkom bij Puck&Co!

Kennismaken Inschrijven Tarieven
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

  * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.