Pedagogisch beleidsplan

Vernieuwd pedagogisch beleidsplan

Er is de afgelopen tijd intensief samengewerkt aan ons vernieuwde pedagogisch beleidsplan. Wij zijn trots op het eindresultaat!

Het nieuwe pedagogisch beleidsplan is bestemd voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij Puck&Co, zowel intern als extern. U leest hierin welke zaken wij belangrijk vinden en hoe wij hier naar handelen. Ook hechten wij veel waarde aan samenwerken met professionals. Ons pedagogisch beleidsplan laat u zien wat dit betekent en hoe het er vervolgens uitziet in de praktijk.

Het pedagogisch beleidsplan is dynamisch van aard. Het wordt jaarlijks geëvalueerd en aangescherpt, om zo de kwaliteit van onze kinderopvang steeds verder te verbeteren. Kinderopvang is onze passie, samenwerken zit in ons bloed. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de ontwikkeling van elk kind. Met heel veel liefde zetten onze medewerkers zich dagelijks in om hier zo zorgvuldig mogelijk mee bezig te zijn.

Inhoud pedagogisch beleidsplan

In de inleiding maakt u kennis met onze missie en visie. Van hieruit wordt de pedagogische visie beschreven met de wetenschappelijke onderbouwing ervan. Volgens worden onze kernwaarden benoemd. Dit zijn waarden die we met z’n allen delen binnen Puck&Co. Onze doelen worden helder geformuleerd, geïllustreerd met af en toe een doorkijkje naar de praktijk.

Uitvoering pedagogisch beleidsplan

De inhoud van het plan is belangrijk, de uitvoering ervan is natuurlijk net zo belangrijk. De praktische uitwerking van het pedagogisch beleidsplan is terug te vinden in de pedagogische werkplannen van alle locaties.  De pedagogische werkplannen zijn per locatie beschikbaar op de betreffende locatiepagina’s (zie www.puckenco.nl/locaties).

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer lezen? Via onderstaande link kunt u ons nieuwe pedagogisch beleidsplan inzien:

Pedagogisch beleidsplan

Nieuwsoverzicht Kennismaken Inschrijven Neem contact op
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.