Peutergym bij Kindercentra Puck&Co!

Peutergym bij Kindercentra Puck&Co!

Waarom peutergym?

Al vanaf jonge leeftijd (1 t/m 4 jaar), zijn veel activiteiten van de peuters gericht op het stimuleren van de motorische en emotionele vaardigheden. Peutergym helpt hierbij. Alles wat de peuter thuis niet kan of mag, is wel mogelijk bij de peutergym. Het is daarom een goede aanvulling op het beweeggedrag van  jonge kinderen.

We leven tegenwoordig in een maatschappij waarin digitale middelen onderdeel zijn van onze alledaagse activiteiten, jonge kinderen kijken televisie of zitten achter een tablet of telefoon. Hierdoor bewegen zij lichamelijk minder dan de kinderen van vroeger. Daarnaast leven we in een maatschappij waarin beide ouders vaker werkzaam zijn, en hierdoor minder tijd hebben om speficiek aandacht te geven aan activiteiten waar de motorische en emotionele ontwikkeling gestimuleerd wordt.

 

Peutergym binnen Puck&Co

De peuters krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. Door te kijken wat andere peuters zoal verzinnen en doen, worden de peuters door elkaar gestimuleerd. Daarnaast komen ook zang en dansspelletjes aan de orde.

De peutergymlessen worden gegeven door onze pedagogisch medewerker Sharon Leemkuil. Zij heeft een opleiding aan de CIOS gevolgd. Sharon is sinds mei 2017 werkzaam binnen Puck&Co.

 

Peutergym op jouw Puck&Co locatie? Vraag het de pedagogisch medewerkers op de groep!

 

Op de hoogte blijven van alles wat speelt binnen Kindercentra Puck&Co? Volg ons op Facebook en Instagram: @kindercentrapuckenco. Daarnaast hebben al onze locaties een eigen Facebookpagina. 
Nieuwsoverzicht Kennismaken Inschrijven Neem contact op
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.