Puck’s Vakantiedorp 2022 – Meld uw kind nu aan voor de BSO!

De zomervakantie is nu echt voor alle kinderen begonnen en ook het weer helpt velen al helemaal in de vakantiestemming te komen. Om de zomer van de kinderen nóg een beetje leuker te maken, organiseren we ook dit jaar weer: Puck’s Vakantiedorp! Een (of anderhalve) dag vol plezier, gezelligheid, beweging en leuke activiteiten. Dit wordt georganiseerd naast de reguliere vakantieopvang van de BSO.

Puck’s Vakantiedorp

Afgelopen jaar was de eerste editie van Puck’s Vakantiedorp en dat is bij veel kinderen, ouders én pedagogisch medewerkers zo goed bevallen dat we het dit jaar graag nog eens over doen! Het is een dag vol sport, vakantiespelletjes, een lekkere lunch, disco, ijsjes en voor degene die willen blijven slapen is er een heerlijk kampvuur en kunnen we gezellig samen logeren in het vakantiedorp.

Praktische informatie

Dit jaar is Puck’s Vakantiedorp op dinsdag 23 augustus en woensdag 24 augustus. Op dinsdag 23 augustus gaan alle locaties van Puck&Co naar het vakantiedorp toe. Meld u uw kind aan in Konnect voor deze opvangdag op de BSO, dan mag het dus sowieso mee naar Puck’s Vakantiedorp! Het programma loopt van 10.00 uur tot 18.00 uur op dinsdag.
Kinderen vanaf 7 jaar kunnen blijven slapen, dan loopt het programma tot woensdag 12.30 uur. De locatie is bij VV Dieren aan de Admiraal Helfrichlaan 101 in Dieren. De kinderen worden vanuit de opvanglocatie zelf naar het vakantiedorp gebracht. Kinderen kunnen vanaf 18:00 uur opgehaald worden bij VV Dieren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw kind op te halen, overleg dan met de Pedagogisch Medewerker op de opvanglocatie.

Konnect en aanvragen

U kunt uw kind aanmelden voor het vakantiedorp via Konnect. U kunt voor het programma overdag op 23 augustus de normale vakantieopvang aanvragen. Wilt uw kind blijven slapen? Dan kunt u de twee beschikbare dagdelen in Konnect hiervoor kiezen. Dit is het deel op 23 augustus van 07.00 uur tot 23.59 en het deel op 24 augustus van 00.00 tot en met 12.30 uur. Kiest u voor het gehele Puck’s Vakantiedorp, dus overdag én blijven slapen dan hoeft u geen extra kosten te maken voor de overnachting. Een halve dag is opvang is enkel mogelijk, wanneer u zelf uw kind ophaalt bij VV Dieren. Kinderen die aangemeld worden voor de vakantie BSO op locatie Koningin Emma op dinsdag 23 augustus, moeten op deze dag gebracht worden op de locatie van VV Dieren. De Koningin Emma BSO is op deze dag niet geopend voor de opvang. Alle kinderen dienen bij VV Dieren opgehaald te worden.

Programma Puck’s Vakantiedorp

 We maken zelf een kampvuur en blijven daarna met z’n allen in het clubgebouw van VV Dieren slapen. Uiteraard zal er zowel overdag als ’s nachts voldoende personeel van Puck&Co aanwezig zijn. U kunt uw kind(eren) opgeven voor Puck’s Vakantiedorp tot uiterlijk woensdag 17 augustus!
Uiteraard is de organisatie afhankelijk van externe factoren zoals weersomstandigheden en eventuele coronamaatregelen. Wij vragen hier rekening mee te houden.
Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen de kinderen een onvergetelijke dag(en) te bezorgen! Mocht u nog vragen hebben, dan mogen deze gestuurd worden naar dewensvogel@puckenco.nl. Of u kunt contact opnemen met Pedagogisch medewerkers Laura Flantua en/of Chantal Bronkhorst.
Met vriendelijke groeten,
Laura Flantua en Chantal Bronkhorst
Namens Kindercentra Puck&Co
Nieuwsoverzicht Kennismaken Inschrijven Neem contact op
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.