Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Een nieuwe fase in het leven van uw kind breekt aan, het loslaten gaat beginnen. Uw kind gaat naar school, spannend! Voor veel ouders en kinderen is de eerste periode vooral heel erg wennen. School, werk en buitenschoolse opvang moeten met elkaar worden gecombineerd en dat is soms best lastig. Wij helpen u graag.

Onze BSO neemt u zorg uit handen

Als de school uit gaat wordt uw kind door onze vaste BSO medewerkers lopend of per “overdekte” bakfiets opgehaald. U heeft de mogelijkheid een BSO contract af te sluiten welke zoveel mogelijk aansluit op uw eigen werktijden.

Op meerdere locaties bieden wij ook voorschoolse opvang (VSO) aan. Handig als u vroeg naar uw werk moet. Uw kind kan in dat geval mogelijk zelfs bij ons ontbijten en wij zorgen er dan voor dat uw kind op tijd op school is.

Heel praktisch voor u om zo uw werk en de zorg voor uw kind soepel te kunnen combineren. Leuk en leerzaam voor de kinderen bovenal, die zich snel thuis voelen op hun eigen plek.

Het doel van onze BSO

Het doel van onze BSO is de kinderen een leuke vrijetijdsbesteding te bezorgen, zowel tijdens de schoolweken als in de vakanties en op studiedagen.

Spelen, leren, experimenteren, ontdekken en vooral genieten staan centraal op onze BSO. Zo gaan wij er regelmatig op uit met onze (overdekte) bakfiets en doen wij allerlei activiteiten binnen maar zo vaak mogelijk ook buiten.

In de vakantie wordt er gezellig samengewerkt met één of meerdere BSO’s op andere locaties. Elke vakantie proberen onze BSO medewerkers een afwisselend activiteitenprogramma neer te zetten.

Samen met de kinderen worden er extra leuke dingen verzonnen zodat het supergezellig is. Zo is er elke keer iets nieuws.

Activiteiten op de BSO

Kinderen kunnen op onze BSO kiezen wat zij willen doen. Elke maand bieden wij een gevarieerd aanbod aan BSO activiteiten aan. Als een kind niet wil, hoeft het hier niet aan deel te nemen.

Er is heel veel mogelijk. Samen spelen in de speelhoeken, schilderen, knutselen, timmeren en nog veel meer. Een spelletje spelen binnen of heel actief buiten spelen en sporten, met uitnodigende spelmaterialen.

Er worden regelmatig workshops gegeven waar de kinderen zich zonder bijbetaling voor kunnen inschrijven. We werken nauw samen met school en externe partijen zoals bijvoorbeeld sportverenigingen om een zo gevarieerd mogelijk aanbod van BSO activiteiten te kunnen bieden.

Juist die variatie weten kinderen bijzonder te waarderen, zo blijkt uit hun enthousiaste reacties.

Incidentele / flexibele BSO opvang

Op de BSO kunt u uw kind inschrijven voor één of meer vaste dagen per week, maar incidentele (flexibele) opvang is ook mogelijk. Als er een studiedag is van school of u heeft een keer geen opvang, dan kan uw kind gezellig bij ons op de BSO komen spelen.

Ook alleen opvang tijdens de schoolvakanties is mogelijk. U kunt uw kind hiervoor steeds per vakantie inschrijven. U betaalt alleen voor de dagen waarop uw kind onze vakantieopvang bezoekt.

Incidentele BSO opvang is handig als u onverhoopt een keer opvang nodig heeft, Puck&Co is graag uw back up.

Kennis maken op één van onze BSO locaties?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze BSO? U bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te komen maken op één of meerdere van onze locaties.

Klik hier voor een BSO locatie bij u in de buurt. De koffie en thee staat voor u klaar!

Kennismaken Inschrijven Impressie Tarieven
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.