Leren bij…

Opleidingen, stages, BOL en BBL-trajecten binnen Puck&Co

Stage bij Puck&Co

Bij Puck&Co bieden wij meerdere mogelijkheden aan om je te kunnen ontwikkelen tot pedagogisch medewerker.

Op dit moment bieden wij geen nieuwe stageplekken aan. Wil jij graag stage bij ons lopen of heb je ambitie om in de kinderopvang te werken, maar heb je nog vragen? Mail naar opleidingen@puckenco.nl.


BOL-plekken

Voor de opleiding ‘Pedagogisch medewerker Kinderopvang’, ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ en ‘Pedagogiek’ bieden wij BOL-plekken aan.

Vergeet vooral de volgende dingen niet te vermelden:

 • Naam opleiding, school en leerjaar
 • Stagedagen + stageperiode
 • Mocht je voor een keuzedeel met een specifieke doelgroep moeten werken, vermeld dit dan ook.

Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie via opleidingen@puckenco.nl! Mochten we een match voor jou vinden, nodigen we jou uit om eerst een dag mee te lopen op die locatie. Bij een wederzijdse klik is de plek voor jou!


BBL-plekken

Op dit moment zijn er geen BBL-plekken beschikbaar.

Binnen Puck&Co is het ook mogelijk om stage te lopen voor de opleiding ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ in een BBL-traject. Hiervoor volgt een andere sollicitatieprocedure, waarbij de locatiemanager jou zal uitnodigen voor een gesprek.


Snuffelstage

Helaas bieden wij op dit moment geen snuffelstages aan. We hopen dit zo snel mogelijk weer op te kunnen pakken.

Zit jij op de middelbare school en zou je graag een kijkje willen nemen in de kinderopvang. Dat kan bij Puck&Co. Voor een snuffelstage mag je direct contact opnemen bij de locatie waar jij mee wilt kijken, zie www.puckenco.nl/locaties. De pedagogisch medewerkers kunnen jou vertellen of er op dat moment ruimte is om een aantal dagen mee te draaien.


School4u

Uitgebreide informatie of direct aanmelden via: Mbo opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang | Rijn IJssel

Wil jij leren in de praktijk, waarbij jouw lessen ook op een van onze locaties plaatsvinden? Wil jij les krijgen van mensen die direct uit de praktijk komen? Wil jij jouw eigen leerroute kunnen inrichten?

Dan is School4u het voor jou! In de klas ‘School4u’ krijg jij de mogelijkheid om binnen de regio Dieren jouw leerroute zelf vorm te geven. Je heb tijdens jouw leertraject gegarandeerd een stageplek bij Kindercentra Puck&Co,  Marron Kinderdagverblijf of KSH. Je mag verschillende opvangsoorten ervaren en onderzoeken welke organisatie het beste bij jou past. Naast praktijkervaring bieden wij jou ook gastlessen en eventuele andere nodige scholing zoals BHV aan.

School4u heeft plek voor 24 studenten van alle leerjaren van de opleidingen: ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ en ‘Pedagogisch medewerker’. Je kunt dus ook instromen als je al gestart bent met een van deze opleidingen.

Locaties in de regio Dieren die meedoen aan deze leerroute:

 • Annie M.G. Schmidt / VV Dieren (Dieren)
 • De Vlinder (Dieren)
 • Kindcentrum Koningin Emma (Dieren)
 • Kindcentrum de Kroeseboom (Rheden)
 • Integraal Kindcentrum Dorpsschool (Rozendaal)
 • ’t Spank / Kindcentrum Prinses Margriet (Spankeren)
 • Kindcentrum de Wensvogel (Dieren)

Neem vooral een kijkje bij de verschillende meewerkende organisaties! En kom naar de open dag  om medewerkers van alle drie de organisaties te ontmoeten die al jouw vragen kunnen beantwoorden. De open dag is op vrijdag 8 april. 

Puck&Co

Kindercentra Puck&Co staat voor: ‘Alles draait om uw kind’. Dit betekent dat wij het kind centraal stellen in onze opvang. We creëren een veilig en stimulerend klimaat om de kinderen te laten groeien en bloeien.

Bij Kindercentra Puck&Co hebben, naast de kinderen, ook de medewerkers mogelijkheden genoeg om zich continu te blijven ontwikkelen. Wij zie jou dan ook als toekomstige medewerker. Jij bent onderdeel van een van onze teams, waarbij jij mag groeien tot volwaardig pedagogisch medewerker. Er is genoeg ruimte voor jou om vragen te stellen, vaardigheden te ontwikkelen en initiatieven te nemen.

Wij vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt om te ontwikkelen en fouten te maken. Daarbij focussen we op jou, jouw behoeften en jouw leerproces, waarbij het proces belangrijker is dan het resultaat.

Binnen Puck&Co kennen we kernwaarden. Deze waarden delen we met alle medewerkers van Puck&Co. Onze kernwaarden zijn vertaald naar gedrag op de werkvloer. Hieronder staan onze kernwaarden met een voorbeeld van het gedrag dat we van elkaar vragen en waarop we elkaar aanspreken.

Verantwoordelijk. Voorbeeld: je laat je aanspreken op taken waar je verantwoordelijk voor bent en waar je afspraken over hebt gemaakt. Je ervaart verantwoording afleggen als onderdeel van je job.
Verbindend. Voorbeeld: je bent in staat te begrijpen alvorens begrepen te worden.
Transparant. Voorbeeld: je stelt je open, zichtbaar en toegankelijk op.
Vakmanschap. Voorbeeld: je stelt jezelf iedere dag de vraag: ‘op welk punt ben ik vandaag beter geworden?”
Inspirerend. Voorbeeld: collega’s met wie je samenwerkt worden enthousiast van jouw aanpak en inbreng.

Kinderopvang is onze passie. Samenwerken zit in ons bloed. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de ontwikkeling van elk kind en willen daar elke dag mee bezig zijn!

Voel je welkom bij Puck&Co!

Kennismaken Inschrijven Tarieven
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

  * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.