Dagopvang

Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Na uw zwangerschapsverlof is het dan echt weer tijd om te gaan werken; uw kind gaat naar de kinderopvang. Voor sommige ouders is dit best even wennen. Of het nu gaat om dagopvang voor uw baby, peuter of dreumes, op al onze kinderopvang locaties wordt er met liefde voor uw kind gezorgd.

Groepssamenstelling binnen onze kinderopvang

Binnen onze kinderopvang werken wij zoveel mogelijk met verticale groepen (0 tot 4 jarigen) met een indeling naar leeftijd (baby’s, dreumesen en peuters). Uw kind blijft op dezelfde kinderopvang groep totdat hij naar de basisschool gaat en hoeft dus niet van groep te veranderen als het ouder wordt. Dit biedt een veilig en vertrouwd gevoel voor uw kind en onze vaste pedagogisch medewerkers krijgen zo een hechtere band met uw kind.

Binnen een verticale kinderopvang groep kunnen de jongste kinderen zich in hun ontwikkeling optrekken aan de oudere kinderen. Op hun beurt leren de oudere kinderen de jongere kinderen weer te helpen.

Daarnaast kan een broertje of zusje in dezelfde kinderopvang groep worden geplaatst, hoe leuk is dat?

Activiteiten binnen onze kinderopvang

De kinderen spelen binnen onze kinderopvang locaties op hun eigen belevingsniveau en krijgen activiteiten aangeboden die passend zijn bij hun ontwikkelingsfase zoals knutselen, lezen, liedjes zingen, dansen, buiten spelen, wandelen.

Een baby op de kinderopvang heeft natuurlijk vooral verzorging, aandacht en rust nodig terwijl de grotere kinderen meer behoefte hebben aan uitdagende activiteiten. Met diverse activiteiten wordt uw kind op elke leeftijd binnen onze kinderopvang gestimuleerd in zijn ontwikkeling.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen leren om samen te spelen, te ontdekken en te delen, samen plezier te hebben, elkaar te helpen en zo een band met elkaar op te bouwen. Zo kunnen zij zich goed ontwikkelen. En dat is natuurlijk wat wij allemaal graag willen.

Buiten spelen is op al onze kinderopvang locaties erg belangrijk, daar kunt u ons dan ook dagelijks vinden. Slecht weer bestaat niet, elk jaargetijde heeft zijn charmes en uitdagingen. Regelmatig trekken wij erop uit met onze opvallende oranje “Puck&Co” bakfiets. De kinderen vinden het prachtig!

Kennis maken op één van onze kinderopvang locaties?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kinderopvang? U bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te komen maken op één of meerdere van onze kinderopvang locaties.

Klik hier voor een kinderopvang locatie bij u in de buurt. De koffie en thee staat voor u klaar!

Kennismaken Inschrijven Impressie Tarieven
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.