Nieuws over definitieve berekening kinderopvangtoeslag 2022

Reageer altijd op de brief van Dienst Toeslagen over uw kinderopvangtoeslag van 2022

In juni kunt u als ouder een brief van Dienst Toeslagen ontvangen met de vraag om een formulier in te vullen – of wellicht heeft u deze inmiddels al ontvangen. Ouders wordt gevraagd het ingevulde formulier samen met een kopie van de jaaropgave van de kinderopvang over 2022 terug te sturen. Het kenmerk van de brief begint met de letters TGK22.

Let op: niet iedereen ontvangt deze brief. Ontvangt u de brief wel? Dan is het belangrijk dat u het formulier volledig ingevuld en mét een kopie van de jaaropgave van de kinderopvang over 2022 terugstuurt. Alleen met deze informatie kan Dienst Toeslagen de definitieve berekening van uw kinderopvangtoeslag over 2022 maken.

Stuur ook een kopie van de jaaropgave mee. De jaaropgave vindt u in ons digitale ouderportaal Konnect. Bent u de jaaropgave kwijt? Vraag ons dan om een nieuwe.

Wat gebeurt er als ik niet op tijd reageer?

Als u niet reageert heeft Dienst Toeslagen niet alle benodigde gegevens om voor u de definitieve berekening te maken. Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat u toeslag moet terugbetalen. Het is dus belangrijk dat u de documenten opstuurt. Kunt u niet op tijd reageren, bijvoorbeeld omdat u op vakantie was? Dat kan gebeuren. U krijgt later een herinnering. Dan kunt u alsnog reageren!

Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen?

Lees op toeslagen.nl/kinderopvangtoeslag alles over kinderopvangtoeslag. Meer hulp nodig bij het invullen? Kijk op toeslagen.nl/hulp waar u terecht kunt. U kunt altijd terecht bij de BelastingTelefoon (0800-0543), of bij onze medewerkers van Klant&Service. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0316-229145 of via email: klantenservice@puckenco.nl.

Nieuwsoverzicht Kennismaken Inschrijven Neem contact op
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.