Oudercommissie

Samen zorgen we voor de beste kinderopvang!

Wil je als ouder betrokken zijn bij de opvang van jouw eigen kind en alle andere kinderen en wil je daaraan een steentje bijdragen? Dan is een rol in de oudercommissie misschien wel iets voor jou!

Wij hechten grote waarde aan de mening van ouders. Wat vinden ouders belangrijk voor hun kind en wat verwachten zij van onze kinderopvang? Wij willen tevreden kinderen, ouders en medewerkers en werken daarom continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. Daarom zien wij in de mening en adviezen van ouders dan ook meer dan alleen een wettelijke verplichting.

Wat doe ik als oudercommissie lid?

Als lid van de oudercommissie heb je de kans om je stem te laten horen en invloed uit te oefenen op de kwaliteit van de kinderopvang. Samen met andere leden mag je meedenken over belangrijke beslissingen en verbeteringen voorstellen die aansluiten bij de behoeften van ouders en kinderen.

Jouw perspectief als ouder is ontzettend waardevol en kan een grote impact hebben op de kwaliteit van de kinderopvang. Of het nu gaat om het delen van suggesties en ideeën via e-mail, het helpen organiseren van speciale evenementen of het bijdragen aan beleidsdiscussies; alle betrokkenheid wordt gewaardeerd.

Als lid van de oudercommissie…

  • Kan je meedenken over het (pedagogisch) beleid
  • Lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de kwaliteit van de opvang
  • Ben je betrokken bij o.a. de veiligheid, hygiëne en gezonde voeding.
  • Ben je het aanspreekpunt voor ouders en de organisatie
  • Mag je jaarlijks meepraten over het opvang aanbod en tarieven
  • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Hoeveel tijd kost mijn rol als oudercommissie lid?

Als lid van de oudercommissie bepaal je zelf hoeveel tijd en energie je kunt investeren. We zijn ervan overtuigd dat je zelfs met beperkte tijd waardevolle input kunt leveren. De vergaderfrequentie gaat altijd in overleg met andere OC leden en Puck&Co.

Of het nu gaat om het delen van suggesties en ideeën via e-mail, het helpen organiseren van speciale evenementen of het bijdragen aan beleidsdiscussies, jouw betrokkenheid wordt gewaardeerd en erkend.

Ga jij het verschil maken?

Ben jij een ouder die betrokken wil zijn bij onze kinderopvang en daadwerkelijk een verschil wil maken? Ontdek de waarde van de oudercommissie. Samen werken we aan een nog betere kinderopvang ervaring voor al onze kinderen!

Neem contact met ons op via info@puckenco.nl en laat ons weten dat je interesse hebt om deel uit te maken van de oudercommissie op de locatie van jouw kind.

We kijken ernaar uit om jouw enthousiasme en inzet te verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

Kindercentra Puck&Co

 

Kennismaken Inschrijven Tarieven
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.