Vakantieopvang

Vakantieopvang tijdens schoolvakanties en studiedagen

Of het nu vakantie is op school, of er is een studiedag en uw kind is vrij van school, vaak gaat uw werk wel gewoon door. En nu? Geen zorgen, uw kind is van harte welkom op onze vakantieopvang. En om gebruik te kunnen maken van de vakantieopvang hoeft u niet ook een BSO contract met ons te hebben afgesloten.

Activiteiten op de vakantieopvang

Elke vakantie proberen onze medewerkers weer een uitdagend activiteitenprogramma neer te zetten waarin afwisselend activiteiten worden aangeboden op onder andere het gebied van kunst en cultuur, sport en bewegen, creatief gebied en natuur. Samen met de kinderen worden er extra leuke dingen verzonnen zodat de vakantieopvang supergezellig is. Waar mogelijk wordt er samengewerkt met één of meerdere andere locaties.

De opvangdagen op onze vakantieopvang staan niet per definitie vast. Het activiteitenprogramma wordt steeds ruim voor een vakantie aan u bekend gemaakt. Aan de hand daarvan kunt u (wellicht samen met uw kind) kijken naar de verschillende activiteiten die worden aangeboden en daarop de aanmelding baseren.

Het kan best zijn dat uw kind naar onze BSO komt op dinsdag, maar dat er in de vakantie juist op donderdag een ontzettend leuke activiteit plaatsvindt. Geen probleem, dan schrijft u uw kind gewoon in voor de vakantieopvang op donderdag.

Incidentele vakantieopvang

Naast vakantieopvang of opvang op studiedagen in combinatie met een BSO contract, is incidentele opvang tijdens deze vrije dagen ook mogelijk. Uw kind hoeft dus niet de buitenschoolse opvang te bezoeken om gebruik te kunnen maken van onze vakantieopvang of studiedagen opvang. In dit geval kunt u uw kind steeds per vakantie of vrije (studie)dag inschrijven.

Incidentele vakantieopvang kan ook handig zijn als u onverhoopt een keer opvang nodig heeft in de vakantie, Puck&Co is graag uw back up.

Kosten van vakantieopvang

Duidelijkheid staat bij ons voorop. U betaalt voor alle dagen/dagdelen die voor uw kind zijn gereserveerd, dus ook wanneer, om welke reden dan ook, de gereserveerde dagen/dagdelen niet worden gebruikt.

Als u naast een BSO contract ook een contract voor vakantieopvang met ons afsluit, waarbij u vooraf vakantie uren naar eigen wens inkoopt, kunt u de kosten voor deze vakantieopvang maandelijks gespreid betalen. Zo voorkomt u een hoge rekening in de vakantieperiode.

Kennis maken op één van onze vakantieopvang locaties?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze vakantieopvang? U bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te komen maken op één of meerdere van onze locaties.

De koffie en thee staat voor u klaar!

Kennismaken Inschrijven Impressie Tarieven
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.