Vacature: Bijbaan Kinderopvang (0-12 uur)

Bijbaan Kinderopvang bij Kindercentra Puck&Co

Hey student! Wil jij tijdens je studie wat bijverdienen en tegelijkertijd waardevolle werkervaring opdoen? Wij hebben de perfecte bijbaan voor jou bij Kindercentra Puck&Co. Het werken in de kinderopvang is niet alleen ontzettend leuk, maar ook een geweldige manier om je cv een boost te geven. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een relevante HBO-bacheloropleiding waarvan het diploma volgens CAO Kinderopvang kwalificeert én er is schriftelijk bewijs dat je minimaal 75% van de studiepunten van de totale opleiding hebt behaald of bent toegelaten tot het laatste studiejaar van de opleiding;

Óf

  • Je hebt bewijs dat je minimaal 50% van de studiepunten van de totale opleiding hebt behaald of bent toegelaten tot het derde studiejaar.

Daarnaast ben je enthousiast, betrouwbaar en heb je een hart voor kinderen.

Wat bieden we jou?

Naast een bruto uurloon van €14,03, bieden we je een functie vol uitdagingen en ontwikkelkansen. Je kunt werken op verschillende locaties en verschillende uren. Daarnaast krijg je de ruimte voor eigen inbreng en ideeën. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog eens goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals Puck&Co Vitaal, bedrijfsfitness en een fietsregeling.

Ben jij de topper die we zoeken? Solliciteer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe collega. Stuur een mail naar welkom@puckenco.nl en laat daarin je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kennismaken Inschrijven
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.