De ervaring van Patricia Bruinsma, Galamaschool in ‘s-Heerenberg

Ik heb in 2013 ervoor gekozen om onze jongste dochter op te geven voor het Kinderdagverblijf Puck&Co.

In 2015 voegde onze oudste dochter zich bij de BSO op dezelfde locatie in ’s-Heerenberg.

Onze dochters (4 en 5 jaar) hebben het erg naar hun zin, en komen met rode wangen en enthousiaste verhalen thuis. Bij mooi weer genieten ze van een tour op de bakfiets, tijdens de vakantie een bezoek aan bv. Jan Klaassen, geschminkt worden als tijger of prinses, samen koken en op avontuur in “De Ontdektuin”.

Sinds kort biedt Puck&Co de BSO kinderen ook de mogelijkheid om elke donderdag te sporten onder professionele begeleiding. Als ouder vind ik dit fijn. Zo kunnen onze dochters met allerlei sporten kennis maken. Ontspannen en ongedwongen.

De vaste gezichten Wendy en Wilma zorgen met hun team in ’s-Heerenberg voor een geborgen sfeer, structuur en herkenning. Voor de kinderen, en zeker ook voor de ouders fijn om een vast aanspreekpunt te hebben. Tijdens een workshop van Food4Balance voor ouders en leidsters kregen we een leuke introductie over “voeding i.p.v. vulling”. Gezellig en inspirerend, ook voor de kinderen, die hebben geleerd gezonde cakes te bakken en te versieren.Daarbij heeft Puck&Co een actieve OuderCommissie, die ook een aantal keer per jaar een evenement organiseert voor kinderen en ouders, bv. de Paasbrunch.

Wat Puck&Co onderscheidend maakt zijn flexibiliteit en korte lijnen. Vrijwel alles kan met Wendy en Wilma op de groep geregeld worden. Zo ook het inhalen van eventueel gemiste dagen, de ruildagen.

Ik kan Puck&Co zeker aanbevelen!

Kennismaken Inschrijven
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.