Vacature: Locatiemanager (28 – 32 uur)

Word jij onze nieuwe Locatiemanager bij Kindercentra Puck&Co?

Ben jij die gedreven manager die met plezier teams coacht en vormt? Wil je met jouw team elke dag bijdragen aan een plek waar kinderen zich thuis voelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Locatiemanager ben je verantwoordelijk voor meerdere locaties binnen een regio. Je stuurt dagelijks je team aan en zorgt voor een uitdagende, veilige omgeving waar kinderen en collega’s zich kunnen ontwikkelen. Je bent medeverantwoordelijk voor het resultaat en zorgt voor een optimale personele bezetting. Daarnaast zorg je ervoor dat we voldoen aan de wet- en regelgeving en werk je volgens protocollen, zodat we trots kunnen zijn op een positief GGD-inspectierapport.

Wat breng je mee?

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in een leidinggevende rol binnen de kinderopvang of een gerelateerde branche. Je houdt zicht op wet- en regelgeving en de ontwikkeling van de markt en medewerkers. Je geeft op een coachende manier leiding en inspireert jouw team. Daarnaast ben je in staat om de strategie te vertalen naar doelen en denk je in oplossingen.

Wat bieden we jou?

We bieden je een uitdagende functie met volop ontwikkelkansen. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief, inbreng, visie en ideeën. We bieden je in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals Puck&Co Vitaal, Puck&Bedrijfsfitness en Puck&Fietsregeling. Heb je kinderen? Dan kun je gebruikmaken van kinderopvangkorting bij Puck&Co.

Voel jij je thuis bij deze uitdaging? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe Locatiemanager! Stuur je CV en motivatie naar welkom@puckenco.nl en wie weet maken we binnenkort kennis!

Kennismaken Inschrijven
Puck&Co

Neem contact op

Klant&Service
Postbus 105
6940 AA Didam

Bezoekadres:
Hogenendseweg 2A
6942 DV Didam

T: 0316-229145
E: info@puckenco.nl

    * Zonder uw akkoord kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.